![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 5-November 07 Member No.: 2,565 ![]() |
Salutare ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt noua prin zona .M-am gandit sa cer si eu o parere in speranta ca exista cineva care ma poate linisti cat de cat .
Am 20 de ani si am o menstruatie... o_0 absenta... momentan. ultima menstruatie a fost pe data de 31 iulie si de atunci absolut nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Nu am mai patit asa ceva niciodata plus ca aveam un ciclu menstrual aproape .. perfect (25-29 zile) si brusc ciclul s-a intrerupt. Am avut (si inca am .. incerc momentan sa imi revin ) probleme mari de alimentatie (anorexie) . In urma cu o luna am fost la un medic endocrinolog si in urma analizelor de sange am aflat ca am hiperprolactimie . AM urmat un tratament cu bromcriptina insa l-am terminat in urma cu o saptamana jumate si .. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nimic... Ar trebi sa mai astept putin sa vad ? AM citit despre bromcriptina ca exte uneori destul de greu de suportat (provoaca greturi ameteli somnolenta etc) insa eu m-am simtit cat de cat ok pe durata tratamentului , poate ca mi-a fost putin mai somn ca de obicei insa atat . Va rog mult.. pareri .. sfaturi orice:) sunt foarte stresata simt k inebunesc Mersi anticipat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Katarina, in primul rind trebuie sa incerci sa te linistesti. Anorexia e o boala tare pacatoasa si daca nu o stapinesti, iti va crea o multime de alte probleme de sanatate, al caror final il stii...
O sa fiu dura, dar am sa te intreb: vrei sa traiesti? Daca da, sa stii ca acest lucru inseamna sa maninci sanatos si sa ii dai organismului tau nutrientii de care are nevoie. Mult curaj si incearca sa lupti pentru viata ta, ca e pacat! Curaj, daca ai curaj si constientizezi faptul ca cel mai important lucru pentru tine este sa fii sanatoasa si actionezi inconsecinta, totul va fi bine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:30 PM |
|