![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
Eu le astept pe fete sa combata puternic :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Mey gabriela_k, dar revino odata cu programul 'cela cu care ne ameninti atat, daca chiar esti dispusa sa-l impartasesti cu noi in mod dezinteresat...
Mai mult de curiozitate intreb, pentru ca eu oricum sunt cu Monti 100% si sincer cred ca pe termen lung nu exista vreun alt regim mai eficace decat acesta... kalua sa ne traiasca (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) , ca ea ne-a impartasit pe gratis know-how-ul ei in ale lui MM, daca era sa taxeze toate fetele care-au slabit cu ajutorul ei, cred ca era de-acum milionara in dolari. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 27-October 07 From: Toronto Member No.: 2,514 ![]() |
Mey gabriela_k, dar revino odata cu programul 'cela cu care ne ameninti atat, daca chiar esti dispusa sa-l impartasesti cu noi in mod dezinteresat... Mai mult de curiozitate intreb, pentru ca eu oricum sunt cu Monti 100% si sincer cred ca pe termen lung nu exista vreun alt regim mai eficace decat acesta... kalua sa ne traiasca (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) , ca ea ne-a impartasit pe gratis know-how-ul ei in ale lui MM, daca era sa taxeze toate fetele care-au slabit cu ajutorul ei, cred ca era de-acum milionara in dolari. Sylvia,draga mea nu este nici un secret,numai c aeu am mari probleme cu timpul.Intru mai des pe aici dar nu reusesc sa stau mult.Lucrez cam 7 din 7 zile... Am sa incerc sa scriu programul in computerul meu si am sa-l copy aici.Si asta ptr. ca am sa-l scriu printre picaturi,4-5 cuvinte mai lucrez ceva,inca 5-6 cuvinte mai fac ceva...Cam asta-i felul meu de lucur pe net. Va pupic si daca am promis ceva ptr. mine promisiunea este lege. Pina acum nu am fost convinsa ca sunteti interesate de el...Informatiile tb. sa le scriu din book caci pe net ei nu dau programul deoarece este contra cost si tb. sa fi pacientul clinicii.Costul lunar ptr. acest program este de $640/luna,asta-i motivul de ce nu il vei gasi on line,dar odata fiind in program primesti books cu toate informatiile. Revin am promis...numai voi sa aveti rabdare cu mine.Chiar si acum tot de la servici scriu si este 6:30 duminica dimineata. Va pupic. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sylvia,draga mea nu este nici un secret,numai c aeu am mari probleme cu timpul.Intru mai des pe aici dar nu reusesc sa stau mult.Lucrez cam 7 din 7 zile... Am sa incerc sa scriu programul in computerul meu si am sa-l copy aici.Si asta ptr. ca am sa-l scriu printre picaturi,4-5 cuvinte mai lucrez ceva,inca 5-6 cuvinte mai fac ceva...Cam asta-i felul meu de lucur pe net. Va pupic si daca am promis ceva ptr. mine promisiunea este lege. Pina acum nu am fost convinsa ca sunteti interesate de el...Informatiile tb. sa le scriu din book caci pe net ei nu dau programul deoarece este contra cost si tb. sa fi pacientul clinicii.Costul lunar ptr. acest program este de $640/luna,asta-i motivul de ce nu il vei gasi on line,dar odata fiind in program primesti books cu toate informatiile. Revin am promis...numai voi sa aveti rabdare cu mine.Chiar si acum tot de la servici scriu si este 6:30 duminica dimineata. Va pupic. Gabriela spor la treburi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) vezi ca pana-n Craciun trebuie sa ne dai vreo reteta de-aia savuroasa de-a ta. Fetele inca nu stiu cu cine au de-a face (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... poate le fac un copy +paste din alta parte (nu spunem de unde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) sa le dau o idee . te pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:06 PM |
|