![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
Eu le astept pe fete sa combata puternic :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Draga Gabriela, scuza-mi 'tonul' poate un pic prea acid dar am crezut ca incerci sa ne vinzi vreun produs minune de genul Herb****e , iar eu crede-ma am dezvoltat in decursul anilor o intoleranta la toate produsele de slabit, m-am saturat de toate, nu-mi mai trebe.
Multumim ca ti-ai gasit timp sa ne povestesti mai multe despre dieta pe care-o tii. Te inteleg perfect cand vine vorba despre lipsa de timp, timpul liber a devenit si pentru mine mai pretios ca aurul. M-am uitat peste dieta si ce pot sa spun ? Este o dieta puternic hipocalorica, zic eu de maxim 900 cal./zi, cam putintel, zic eu, pentru necesarul unei persoane active 7/7. Eu mananc la o singura masa, maxim 2, ce scrie acolo, asa ca...Tu cum reusesti sa-ti invingi foamea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ? Intr-adevar, e posibil sa nu gasesti prea multe informatii on-line. Cu toate astea, imi amintesc c-am gasit mai demult pe un forum de slabire de la americani discutii despre o dieta asemanatoare, poate chiar asta, dar nu mai retin . Practic, marele "secret" al metodei nu consta in regimul alimentar ci in injectiile de B12 pe care ti le faceau la clinica saptamanal sau de 2 ori pe saptamana, care-ti dadeau cica energia sa mergi mai departe. Asta, bineinteles, si costul exorbitant al programului. Numai cand te gandesti cat cotizezi saptamanal, cred ca-ti trece pofta de mancare (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Oricum atentie mare la analize (sa ti le faci cat mai des) si la masa musculara. Si...succes ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 01:17 AM |
|