![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
salut..nu stiam unde sa postez un topic nou asa ca daca tot suntem la make-up pot sa va intreb daca stiti ceva despre lentilele de contact pentru schimbarea culorii.cam ce pret au si cum se utilizeaza,daca sunt periculoase..?etc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lentilele de contact nu sunt periculoase in nici un caz, daca ai grija, le folosesti cum trebuie. Pretul este cel de care spunea si Walpu in varianta de o luna, maxim 8-12 ore (3 perechi). Mai exista si in varianta in care poti sa dormi cu ele, varianta de un an etc. Depinde si de firma.. Trebuie sa te interesezi sa vezi ce iti convine mai mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am lentile de vedere, sincer nu ma tenteaza deloc sa imi schimb culoarea ochilor, nu as mai fi eu. Daca ai culoarea inchisa, intr-adevar se vede destul de nenatural. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:49 PM |
|