![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
salut..nu stiam unde sa postez un topic nou asa ca daca tot suntem la make-up pot sa va intreb daca stiti ceva despre lentilele de contact pentru schimbarea culorii.cam ce pret au si cum se utilizeaza,daca sunt periculoase..?etc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pink, te inteleg, nici eu nu suport ochelarii si nu neaparat din motive estetice. Eu am mai spus, am de la Baush & Lomb varianta de o luna,am dat 135 (cred ultima oara) pe 3 perechi (asa vin astea, nu separat). Eu sunt foaarte incantata de ele, nu am avut nici o problema cu ele. Ca pret, mi se pare foarte ok, am avut si altele mai scumpe, dar care nu mi s-au potrvit atat de bine.
Dar cum spuneam, trebuie sa te duci tu sa analizezi oferta in functie de ceea ce cauti. Daca vrei sa folosesti zilnic, cate ore, daca vrei sa poti si dormi cu ele, varianta de 2 saptamani, o luna, un an, colorate sau nu, firma etc..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bafta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 11:30 PM |
|