![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
salut..nu stiam unde sa postez un topic nou asa ca daca tot suntem la make-up pot sa va intreb daca stiti ceva despre lentilele de contact pentru schimbarea culorii.cam ce pret au si cum se utilizeaza,daca sunt periculoase..?etc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, am si eu o intrebare. La inceput este normal sa simti ca ai ceva in ochi si sa vezi incetosat? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ca eu asa vad. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Plus ca sa misca un pic lentila cand clipesc. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Inseamna ca nu e raza de curbura data corect sau dioptria? este mult mai mare decat am eu la ochelari: -2.75 fata de -2.25. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Merci anticipat. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:50 PM |
|