![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
salut..nu stiam unde sa postez un topic nou asa ca daca tot suntem la make-up pot sa va intreb daca stiti ceva despre lentilele de contact pentru schimbarea culorii.cam ce pret au si cum se utilizeaza,daca sunt periculoase..?etc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
De cand stiu eu de lentile, toti medicii mi-au zis ca dioptriile la acestea se dau chiar un pic mai mici decat cele dela ochelari pentru ca tipul de corectie este totala, nu risti sa te uiti pe sub lentile ca la ochelari. Ceea ce ti se intampla tie, ca se misca, este ca cine ti-a masurat diametrul pentru lentile ti-a facut-o gresit, e o lentila mult prea mica pentru ce-ti trebuie tie. Lentila nu are voie sa fuga si nici sa vezi incetosat pentru ca nu-i axata cum trebuie. Fuga la oftalmolog, e greseala lor, sa ti-o schimbe. Normal ar fi trebuit sa-ti faca o proba cu niste lentile la cabinet sa vezi cu care te simti bine.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
De cand stiu eu de lentile, toti medicii mi-au zis ca dioptriile la acestea se dau chiar un pic mai mici decat cele dela ochelari pentru ca tipul de corectie este totala, nu risti sa te uiti pe sub lentile ca la ochelari. Ceea ce ti se intampla tie, ca se misca, este ca cine ti-a masurat diametrul pentru lentile ti-a facut-o gresit, e o lentila mult prea mica pentru ce-ti trebuie tie. Lentila nu are voie sa fuga si nici sa vezi incetosat pentru ca nu-i axata cum trebuie. Fuga la oftalmolog, e greseala lor, sa ti-o schimbe. Normal ar fi trebuit sa-ti faca o proba cu niste lentile la cabinet sa vezi cu care te simti bine. Asta am sa fac, numai ca e departe rau de mine. Cred ca schimb centrul optic cu altul... Multumesc mult fetelor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:32 AM |
|