![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt foarte nerabdatoare sa aflu ce mi-a adus Mosul si sunt convinsa ca si copiii din voi vor sta cu nasul lipit de geam, asteptand sa vada o cornita de ren.
Va doresc sa aveti parte de o noapte minunata, plina de bucuria copilariei, de cadouri nesperate si de amintiri cu aroma de turta dulce si portocale! (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/elady.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu am mai primit de la ubu o lenjerie rosie sacsi rau!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
o alta lenjerie de la nu mai stiu cine...botosei de casa in forma de urs sportiv sau ceva de genul asta..fular, sosete cu degete... de la sorela mea cercei frumusei si un set de...caciula fular manusi din care utilizez doar manusile ca pe celelalte mi le-a confiscat!!! daaa eaaa rozy!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) siii nu mai stiu ca parca mai era ceva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 09:19 PM |
|