![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt foarte nerabdatoare sa aflu ce mi-a adus Mosul si sunt convinsa ca si copiii din voi vor sta cu nasul lipit de geam, asteptand sa vada o cornita de ren.
Va doresc sa aveti parte de o noapte minunata, plina de bucuria copilariei, de cadouri nesperate si de amintiri cu aroma de turta dulce si portocale! (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/elady.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mie Mosul nu mi-a adus aparatul mult visat, dar eu mai sper inca, poate de ziua mea....
Cadouri am primit asa: de la surioara mea o carte si o brosa din ragint, de la mama o bluza si o lampita in forma de ren, de la sot ghete si o crema pe care mi-o doream, de la o prietena buna o bluza si cercei de argint, pahare de sampanie de la nasi..frumoase...atat. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de Craciun am primit printre altele o bluzica pe care m-am hotarat sa o schimb pentru ca era putin cam mica.
Dupa Craciun am fost in magazin si nu mai aveau bluza ca a mea, asa ca am zis ca o sa aleg altceva. Si pentru ca erau mari reduceri de pret, de valoarea acelei bluze am venit inapoi cu: 2 pulovere, o jacheta foarte draguta, o pereche de papuci de casa si un pachet cu chiloti! Buna afacere! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) kalua...las' ca e frumos in Sharm el Sheikh sau cum ii zice, am vazut azi niste poze pe net in timp ce cautam o destinatie de vacanta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 09:04 PM |
|