![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
Eu le astept pe fete sa combata puternic :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 6-January 08 Member No.: 2,947 ![]() |
Crina (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ! buna eu sunt noua p aki:)Rezultate deosebite au avut si fetele care au adoptat stilul de viata Montignac. Nu ar strica sa arunci un ochi aici: Totul despre dieta Montignac. Click! Ce mancam azi - Montignac. Click! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io am vazut ca se spune si de produsele de la herbalife ca sunt bune si chiar o prietena de a mea lea incercat si au avut rezultate vizibile. io as vrea sa slabesc in ju de 7 kg. nu prea stiu ce regim sa urmez sau ce sa fac ma puteti ajuta putin fetelor? avnd in vedere ca am 18 ani |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Bine-ai venit Helen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Orice alegere faci, recomandarea mea ramane aceiasi: adopta un regim sanatos de viata, care sa te ajute nu doar sa pierzi kilogramele in plus ci si sa-ti pastrezi noua forma. Multe de fetele de aici, printre care si eu, am adoptat Montignac. Ai mai sus linkurile catre bucataria dietei Monti. Daca nu ti se potriveste, rasfoieste sectiunea de Diete si sigur vei gasi ceva potrivit. Intrebari intrebatoare: ce inaltime, ce kilograme ai si de ce vrei sa le dai jos? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:50 AM |
|