![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Un individ cu un caine intra într-un bar. Comanda o bere si zice:
- Am un caine foarte destept! Dupa cateva minute: - Cainele meu este cel mai inteligent! Lumea din jur se uita deja urat la el. Paharul s-a umplut de tot cand el afirma: - Cainele meu vorbeste! - Dar, bine, omule, ne crezi tampiti?! Cum sa vorbeasca un animal? - Hai sa facem pariu! Voi ii puneti o intrebare si daca nu raspunde ma scoateti de aici in suturi, dar daca raspunde, faceti cinste! - Bine, ma! Ia sa vedem! - Ma animalule, cum se cheama chestia aia din piele cu care ti calul?! Cainele se uita in ochii lor si spune: - Ham! - Asta a fost un latrat! si-l scot in suturi pe individ afara. Cainele se duce docil dupa el si-l intreaba: - Trebuia sa spun capastru? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:31 PM |
|