![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Da, intr-adevar asa este...Poti sa ai norocul sa nu ai probleme niciodata, dar sa fi purtator. (dar pe de alta parte se poate intampla ca de exemplu sa iti recidiveze dupa 10 ani)
Din pacate nici prezervativul nu protejeaza 100% fiindca transferul se face prin mucoasa. Au inceput si romanii sa informeze: Cosmopolitan de pe ian-frb 2006 are un articol. Bug-urile in articol: - ei spun ca sistemul imunitar poate invinge HPV-ul...Fals -> doar il aduce intr-o stare latenta si poate devine activ si sa faca ravagii cand imunograma prezinta valori anormale. - tot ei mai spun ca daca Papanicolau nu a iesit pozitiv pt displazie moderata sau severa atunci cika nu ar trebui sa te tratezi pentru HPV...Flals - > mie niciodata nu mi-a iesit ciudat Papanicolau si l-am facut si la medici diferiti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:31 AM |
|