IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Sunt o fata normala?
Kadenzza
post Jan 8 2008, 07:42 PM
Post #1

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

Niciodata nu am avut un iubit...........Am avut numeroase ocazii,dar pur si simplu le-am refuzat,din diferite motive.Nu sunt o fata urata (daca la asta v-ati gandit),sunt normala,dar pur si simplu asa a fost sa fie.Cred ca nu mai este nimeni in situatia mea,mi-a fost foarte greu sa scriu ,stiind ca voi fi criticata sau luata in ras.
Copilaria si adolescenta mea au fost ingrozitoare,deoarece am trecut prin multe umilinte,greu de reprodus aici.Am fost jignita de multe persoane ,atat copii cat si oameni maturi.Eram foarte grasa,si nu puneam mare pret pe aspectul fizic.M-au ofensat,fara sa le pese de sentimentele mele,pur si simplu imi spuneau in fata ceea ce simt.
Am suportat multe,am plans mult,m-a durut.De ce oamenii pot fi uneori atat de rai????? De ce jignesc pe cineva fara mila,fara sa le pese ?
In fine,timpul a trecut,am realizat ca e necesara o schimbare,am tinut un regim (Atkins),am slabit mult de tot,ajunsesem la 47 kg,am inceput sa ma aranjez mai mult.
Acum arat ok,nu sunt Miss,dar nici ratusca cea urata.
Problema mea e ca nu ma mai intereseaza ceilalti.Am ajuns sa detest oamenii,mi-e frica de relatii noi,ma sperie lumea....Toata ziua stau in casa,sunt concentrata asupra facultatii mele ( anul acesta dau licenta),apoi vreau sa ma pregatesc de masterat,si chiar nu imi sta gandul la nicio relatie,la nicio iubire.Am ramas fara prieteni,prefer singuratatea.
Ceva sigur nu e in regula cu mine,caci stiu ca sunt diferita,nu sunt ca celelalte fete de varsta mea.
Eu nu am cunoscut prima iubire ,primul sarut,fluturasii din stomac...
Sunt deprimata,plang mereu, nu pot sa uit ce mi s-a intamplat ,zilnic imi aduc aminte de tot,si e oribil....Mi-e greu..........
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Kadenzza
post Jan 13 2008, 06:24 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,971

VA SALUT PE TOATE !!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

Pentru inceput,vreau sa-mi puneti daca se vede noul avatar.Eu nu folosesc Internet Explorer ci M.Firefox si nu pot sa vad absolut nimic. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu imi apare decat numele si atat.M-am gandit sa-l schimb fortata de imprejurari (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
Bun,sa revenim la problemele mele...eternele probleme.
Trebuie sa recunosc ca am inceput sa ma simt mai bine,dupa toate mesajele voastre.Eu nu sunt obisnuita sa mi se vb. frumos.
Am ramas fana acestui forum,am mai scris si pe altele,dar celelalti membri imi raspundeau mai vag,ma luau cu bisericile,cu speranta si credinta.,etc.Mai aveau putin si imi recomandau vreo spovedanie-doua,si post cu rugaciune. (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Nu ma intelegeti gresit,sunt credicioasa (desi cu ceva timp in urma,suparata fiind ma gandeam la ateism).Mi-am revenit intre timp.Uneori prea multa folosofie strica (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif)
Cum spuneam,am inceput sa ma simt mai bine. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) .. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...mult mai bine.E adevarat ce se spune ,atunci cand te confesezi fie fata in fata,fie virtual e muult mai bine
O sa incep sa ascult de sfaturile voastre, (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) caci realizez ca nu am realizat nimic singura pana acum
Pana in prezent aveam soarta unui prizioner. (IMG:style_emoticons/default/fish1.gif) Inchisa intre 4 pereti 24 de ore din 24,stand pe canapea,plangand (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,tinand diete (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ,uitandu-ma la tv, (IMG:style_emoticons/default/popcorn3[1].gif) citind carti,sau studiind.Singurul moment cand mai paraseam domiciliul,era cand ma duceam la facultate si atat.
Am uitat sa mentionez ca mie imi este frica de oamenii de afara.Adica de necunoscuti .Am fobii.Cand sunt in tramvai,in autobuz,in metrou,etc.Si mai ales atunci cand merg pe jos.Am ipresia ca toata lumea se uita la mine,rad ,isi dau cu parerea.si ma astept oricand la un comentariu.
Cand vin de la fac.am de traversat o zona plina de tiganie de prostie,de furturi ,si de mediocritate.Si merg merg,cu capul plecat ,sperand sa nu ma obseve nimeni , sa nu imi zica (sau sa-mi faca) nimic.Foarte rar sa intampla lucrul acesta.Sigur imi spun ceva,sau nu ma lasa in pace.
Cosmarul acesta a inceput inca de pe vremea cand aveam 15 ani,si continua pana in prezent.
Eu de felum meu sunt un pic mai dezvoltata decat alte fete,si a trebuit sa suport consecintele.
Doamne cat de carachioasa pot sa fiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) C

VA SALUT PE TOATE !!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

Pentru inceput,vreau sa-mi puneti daca se vede noul avatar.Eu nu folosesc Internet Explorer ci M.Firefox si nu pot sa vad absolut nimic. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu imi apare decat numele si atat.M-am gandit sa-l schimb fortata de imprejurari (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
Bun,sa revenim la problemele mele...eternele probleme.
Trebuie sa recunosc ca am inceput sa ma simt mai bine,dupa toate mesajele voastre.Eu nu sunt obisnuita sa mi se vb. frumos.
Am ramas fana acestui forum,am mai scris si pe altele,dar celelalti membri imi raspundeau mai vag,ma luau cu bisericile,cu speranta si credinta.,etc.Mai aveau putin si imi recomandau vreo spovedanie-doua,si post cu rugaciune. (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Nu ma intelegeti gresit,sunt credicioasa (desi cu ceva timp in urma,suparata fiind ma gandeam la ateism).Mi-am revenit intre timp.Uneori prea multa folosofie strica (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif)
Cum spuneam,am inceput sa ma simt mai bine. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) .. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ...mult mai bine.E adevarat ce se spune ,atunci cand te confesezi fie fata in fata,fie virtual e muult mai bine
O sa incep sa ascult de sfaturile voastre, (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) caci realizez ca nu am realizat nimic singura pana acum
Pana in prezent aveam soarta unui prizioner. (IMG:style_emoticons/default/fish1.gif) Inchisa intre 4 pereti 24 de ore din 24,stand pe canapea,plangand (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ,tinand diete (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ,uitandu-ma la tv, (IMG:style_emoticons/default/popcorn3[1].gif) citind carti,sau studiind.Singurul moment cand mai paraseam domiciliul,era cand ma duceam la facultate si atat.
Am uitat sa mentionez ca mie imi este frica de oamenii de afara.Adica de necunoscuti .Am fobii.Cand sunt in tramvai,in autobuz,in metrou,etc.Si mai ales atunci cand merg pe jos.Am ipresia ca toata lumea se uita la mine,rad ,isi dau cu parerea.si ma astept oricand la un comentariu.
Cand vin de la fac.am de traversat o zona plina de tiganie de prostie,de furturi ,si de mediocritate.Si merg merg,cu capul plecat ,sperand sa nu ma obseve nimeni , sa nu imi zica (sau sa-mi faca) nimic.Foarte rar sa intampla lucrul acesta.Sigur imi spun ceva,sau nu ma lasa in pace.
Cosmarul acesta a inceput inca de pe vremea cand aveam 15 ani,si continua pana in prezent.
Eu de felum meu sunt un pic mai dezvoltata decat alte fete,si a trebuit sa suport consecintele.
Doamne cat de carachioasa pot sa fiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) C

Caraghioasa,pardon,am apasat pe ENTER,si am trimis intreg mesajul din greseala,fara sa-l recitesc
Cum spuneam,cred ca problemele mele sunt simple,dar pt mine atat de dureroase
Maine ma duc la facultate,pana in Piata Romana.Eu locuiesc in Colentina,deci am mult de mers (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Cine stie ce o sa mi se mai intample pe drum...... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) ........
Fobiile astea sunt groaznice,teama de oameni are o denumire in psihologie ,imi scapa,dar nu vreau sa spun decat ca e ingrozitor.
Uneori am impresia ca sunt intuitiva,caci imi dau seama cand cineva imi va spune ceva.Pur si simplu ii vad,le vad ochii,si atunci stiu la ce sa ma astept
Cand merg si vad oameni in jurul meu,inima incepe sa bata foarte tare,mainile incep sa tremure,nu mai pot respira (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) ,ametesc,simt ca mi se face rau (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) ,nu mai pot merge , capul este plecat,incerc sa ma ascund. (IMG:style_emoticons/default/mf_hide.gif)
Dar degeaba.....................
S-au adunat prea multe,de aceea nu mai pot avea incredere in mine.
Poate parea ridicol ce voi spune,dar uneori imi doresc sa-mi pierd memoria,sa uit totul,si nu mai recuperez niciodata,nimic.
Sa o iau de la inceput.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Kadenzza   Sunt o fata normala?   Jan 8 2008, 07:42 PM
Morphy   In primul rand tin sa te felicit pentru regimul re...   Jan 8 2008, 08:04 PM
angeldust   Inclin sa cred ca problema de fond e ca desi acum ...   Jan 8 2008, 08:25 PM
sweet_girl   Kadenza, notiunea de "normalitate" e rel...   Jan 8 2008, 10:00 PM
Pink Lemonade   Kadenzza, bine ai venit pe eLady. Sa stii ca intel...   Jan 8 2008, 11:21 PM
rozy   pink...eu tind sa cred ca prietenii(sau cum vrei t...   Jan 8 2008, 11:32 PM
sweet_girl   Dap, si mie mi se pare cam exagerat..Depinde si ce...   Jan 8 2008, 11:37 PM
Pink Lemonade   Nu, Rozy, nu sunt vorbe spuse la misto. Eu la ei c...   Jan 8 2008, 11:43 PM
rozy   ppff....incerc sa-mi imaginez ce fel de persoane s...   Jan 8 2008, 11:49 PM
Pink Lemonade  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:34 AM