![]() |
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o problema si vroiam sa aud niste pareri sau daca cineva a fost in aceeasi situatie.....
deci: cand eram mai mica m-am ferit la scoala de o palma si am nimerit cu gura in marginea unui perete. consecinte: a trebuit sa-mi inlocuiesc dintele din fata dar gingia a ramas cu un cheag de sange, adica e colorat vinetiu nu foarte mult dar deranjant pentru mine, bine cred ca deja am inceput sa ignor. cum pot sa scap de el? exista vreo crema sau daca nu, o metoda chirurgicala locala? acum vreo 3 ani cand am vrut sa fac operatiunea medicii stomatologi pe care i-am vizitat nu prea au avut ce sa-mi faca.... acum cica ar exista niste punctii la nivel local.... a mai facut cineva asa ceva ? sau orice alta solutie e binevenita.... |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
afobia, cel mai bine te poate lamuri un dentist. ar putea fi si o infectie, o gingivita. vezi ca nu toata lumea reactioneaza la fel, la tutun.
pe vremea cand fumam si eu (2-3 maxim 5 tigari pe zi), cand m-a intrebat dentistul si i-am spus cate tigari fumez a spus ca nu poate sa creada, ca gingiile arata ca si cum as fuma mult mai mult. ce prostie am facut! lasa-te de fumat, e cea mai buna solutie! la mine a fost un motiv puternic asta. oricum, mai tarziu am descoperit ca am paradontoza si acum ma lupt cu ea de vreo 3-4 ani. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
afobia, cel mai bine te poate lamuri un dentist. ar putea fi si o infectie, o gingivita. vezi ca nu toata lumea reactioneaza la fel, la tutun. pe vremea cand fumam si eu (2-3 maxim 5 tigari pe zi), cand m-a intrebat dentistul si i-am spus cate tigari fumez a spus ca nu poate sa creada, ca gingiile arata ca si cum as fuma mult mai mult. ce prostie am facut! lasa-te de fumat, e cea mai buna solutie! la mine a fost un motiv puternic asta. oricum, mai tarziu am descoperit ca am paradontoza si acum ma lupt cu ea de vreo 3-4 ani. eu fumam pe putin un pachet pe zi inainte .. de vreo 3 luni am ajuns la jumatate .. stiu ca schimbarile au loc in timp asa ca .. ma gandesc pozitiv poate in vreo 3 luni ajung la 5 tigari si tot asa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .. o sa ma duc la dentist sa vad care e problema cu gingiile mele. Multumesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:51 PM |
|