![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar trebuie sa ne fie luata prin lege alegerea de a fuma sau nu?
Dupa cum bine stiti in multe tari din UE este interzis fumatul in locurile publice acoperite, inclusiv restaurante, baruri, cluburi. Eu sunt fumatoare si nu as fi avut nimic impotriva daca 80% din restaurante ar fi fost pentru nefumatori, chiar as fi mers cu placere in ele cand as fi crezut de cuviinta. Dar asa, cand mi se impune sa nu mai fumez, nu-mi mai trebuie sa ma duc nicaieri daca nu chiar trebuie. Ma scoate din sarite uniformizarea asta, politicienii decid pentru mine ca nu mai am voie sa fumez, ca nu-i sanatos, dar pe de alta parte se plang ca nu exista fonduri pentru pensii. Pai daca toata lumea se lasa de fumat creste media de viata cu cativa ani si banii din traista statului sigur nu se inmultesc, o sa ajung la 100 de ani si voi muri de foame... Sau se gandesc aceeasi politicieni ca fumatorii sunt prea tampiti si nu-s in stare sa decida singuri daca vor sa se lase de acest viciu? Lumea iese afara la fumat, un aspect social pozitiv, intri in vorba cu ceilalti fumatori. Numai ca lumea care locuieste deasupra restaurantelor, crasmelor, sunt deranjati de poluarea sonora care are loc mai nou, unii au reactionat cu un lighean de apa aruncat in capul fumatorilor. In restaurantele nemtesti profitul a scazut simtitor. In cluburi nu mai miroase a fum acum, putea a transpiratie si alcool, viva aerul sanatos! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu-s` dom`le, dar ce e dus LA EXTREM e ...dubios. Ce imi place mie e cind vaz vreun parlamentar care a votat pro legea asta, stind senin cu tigara-n bot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
lexie, nu e comunism, e prostie . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:14 PM |
|