![]() |
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
marti s-a intamplat un eveniment nefericit in familie, catelul de 10 ani al parintilor iubitului meu a trebuit sa fie eutanasiat. de ce ? doctorii i-au gresit diagnosticul si in loc de infectie la rinichi l-au operat de prostata...cert e ca in 2 sapt de tratament neadecvat nu s-a mai putut face nimic si a trebuit sa-l omoare sa nu se mai chinuie.
cam cand am putea sa le luam un alt catel? sau cum trebuie procedat in astfel de cazuri... sincer ma depaseste pt ca stiu ca orice le-as spune nu putem sa-l inlocuim.... |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
euh, acum am vazut ca iti mai recomandase cineva plushuletz.
na, unu' impaiat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
euh, acum am vazut ca iti mai recomandase cineva plushuletz. na, unu' impaiat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa,asa,vezi ca poti?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) oricum.nici asa nu mi-ai fost de prea mare ajutor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o broasca testoasa sau un hamster oi porcusor pasarea face galagie iar tu zici ca nu vrei asta am vb aseara cu pretenu` si ne gandeam la acvariu...ramane asa,hihi...tks divi pentru idei.pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:50 PM |
|