![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Care sint destinatiile voastre favorite pentru zilele libere?
Calatorii si vacante |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am fost acum vre-o doi ani la Slanic Prahova cu prietena mea Cata si inca cateva persoane.
Frumos...dar stati sa vedeti cea urmat...mentionez: Cata era operata de apenticita si nu avea mai mult de o saptamana de cand iesise. Ajungem noi in Slanic ,vine unu si ne ia pe toti si ne duce acasa la el (misto rau tipu :inloove:),dar... noi trebuia sa ajungem la o cabana forestiera (acolo era marea adunare a poporului) si nu era mult pana acolo, decat 20 km (cred) am mers pe jos de mi-a venit rau,in cele din urma cica am ajuns...dar nu vedeam cabana(in mintea mea imi ziceam:cine o mai face ca mine ,ca mine sa pateasca.)mai era de urcat vre-o 10 minute pe jos un deal abrupt,dar nu asta ar fi fost problema.Problema era ca aveam foarte multe bagaje si trebuiau carate...io am luat sacul de paine in spinare si sus cu el,pe la jumatatea drumului i-am spus Catalinei sa ma inpinga de la spate ca nu mai pot...ma duceam inapoi. In sfarsit am ajuns sus ...acolo era si un frustrat de prof de fizica care avea ce avea cu noi,dar l-am aranjat noi (io cu Cata),a 2 zi nu mai era mancare ...si ce ne-am zis ...a venit ziua razbunarii,i-am dat profului mancare din cosul de gunoi sa manance(asta inseamna sa te pui cu cele mai razbunatoare finte de pe pamant) ne-am amuzat copios :D :D :D mai e de povestit dar ...altadata :-* :-* :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 06:43 PM |
|