![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Pentru barbati din pacate nu exista test. La barbati, in comparatie cu femeile, mai rar s-au descoperit cazuri in care subiectii aveau semne vizibile. Daca se manifesta atunci semnele sunt aceleasi: cel mai norocos caz este acela in care ai condiloame si mergi la doctor in prima faza. Mai poti face testul cu acid acetic si lugol (sunt niste solutii care fac ca la microscop sa se vada condiloamele chiar si in faza incipienta sau petele plane, etc ). Dar daca crezi ca ai putea fi infectat...atunci ar putea sa mearga partenera sa isi faca testul de tipizare HPV (ti se spune la rezultat daca ai si atunci chiar si tipurile pe care le posezi).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 01:56 AM |
|