![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La topicul despre violenta domestica au existat intrebari: ce putem face? Raspunsul este: TOTUL!
Avem drept de vot. Avem partide politice (unele dintre noi sint poate membre ale vreunui partid politic sau macar simpatizeaza cu vreunul). Ce de e de facut? Trebuie facut ceva la nivel legislativ; atita timp cit nu exista legi dure care sa protejeze persoanele abuzate, noi tot o sa vorbim si-o sa vorbim- iar in timp ce noi vorbim si ne dam cu parerea, alte mii de femei incaseaza pumni si suturi, sint invinetite si li se spune ca nu sint nimic altceva decit gunoaie umane. Avem drept de vot si putem face ceva... ... unde-s multi,puterea creste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... eu, de exemplu, am ceva contacte la un anumit partid politic. Si putem aduna semnaturi si online si in real life, putem cere sa se faca ceva; Ia ginditi-va: daca fiecare dintre noi s-ar apuca sa stringa semnaturi si ar "bombarda" birourile parlamentarilor, daca am trimite comunicate catre presa centrala... cit timp am putea fi ignorate?! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cind o sa avem cit de cit idee despre ce e vorba in propozitie o sa il contactez pe un domn deputat (care in viata de zi cu zi e medic) din grupul d-lui Stolojan, domn deputat cu care s-a intimplat sa ma "intersectez" ; cum ii am numarul de telefon, emailul si cum mi-a spus la un moment data ca daca am vreo idee de initiativa legislativa, sa nu ezit sa ii dau un semn, si cum stiu ca e om serios, chiar asa o sa fac.
O sa incerc sa ma documetez si eu. Cine poate, sa ia legatura cu organizatii de femei , nu conteaza de care, sa vedem daca putem beneficia de sustinere si daca se implica si altii in adunarea de semnaturi. Daca ne organizam cum trebuie, avem toate sansele sa reusim! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 10:12 AM |
|