![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La topicul despre violenta domestica au existat intrebari: ce putem face? Raspunsul este: TOTUL!
Avem drept de vot. Avem partide politice (unele dintre noi sint poate membre ale vreunui partid politic sau macar simpatizeaza cu vreunul). Ce de e de facut? Trebuie facut ceva la nivel legislativ; atita timp cit nu exista legi dure care sa protejeze persoanele abuzate, noi tot o sa vorbim si-o sa vorbim- iar in timp ce noi vorbim si ne dam cu parerea, alte mii de femei incaseaza pumni si suturi, sint invinetite si li se spune ca nu sint nimic altceva decit gunoaie umane. Avem drept de vot si putem face ceva... ... unde-s multi,puterea creste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... eu, de exemplu, am ceva contacte la un anumit partid politic. Si putem aduna semnaturi si online si in real life, putem cere sa se faca ceva; Ia ginditi-va: daca fiecare dintre noi s-ar apuca sa stringa semnaturi si ar "bombarda" birourile parlamentarilor, daca am trimite comunicate catre presa centrala... cit timp am putea fi ignorate?! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Semnaturi... Bun asa! Problema e ca trebuie sa existe ceva pe foile cu care cerem semnaturi!
Orice "contact" e bun; o foaie lasata la magazinul din colt de unde ne cumparam piinea, la universitati, la serviciu, oriunde, ORICE SEMNATURA a unui cetatean cu drept de vot E BUNA! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:39 PM |
|