![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ioana...intr-adevar este cel mai criminal sa nu ii spui pacientului cat este de grav de fapt...Asa am patit si eu.
Exista un vaccin care s-a releaseuit pe piata in oct anul trecut, a intrat inclusiv in Europa...dar NU vindeca HPV-ul ci persoanele care au HPV high risk(canceroasele) si la care infectia inca nu a ajuns pe col...sunt protejate din acest punct de vedere, dar HPV ramane in organism, deci nu se mai extinde catre cancer. Pentru persoanele care au deja infectia pe col...cazul meu de altfel...momentan nu exista nimic...Sunt vreo 3 laboratoare care lucreaza/investigheaza la un tratament. Din cate stiu eu Institutul Pasteur din Franta e cel mai avansat si care a promis, ca daca totul merge bine, atunci in 2010 vor scoate tratamentul pe piata. Din cate am inteles la sfarsitul anului curent vor incepe testatea pe oameni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:46 AM |
|