![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
N-am cu ce sa te contrazic fiindca ai spus corect totul.
Ca exemplu cazul meu Pap II la analize mereu si au spus ca e normal. Nici macar pe col nu am rani...arata curat ca un bebe....dar in skimb la tipizare am avut rezultatul HPV16. Eu am inceput sa imi fac imunograma la 6 luni...astfel tin sub control imunitatea in caz de nevoie...poate o sa il fac si mai des...daca nimeresc momentul cand au fonduri la laborator...fiindca sincera sa fiu am cam falimentat cu testele si vizitele pe la tot felul de "doctori". Sunt afoni...cel putin in romania si franta...e greu sa gasesti un doctor competent in asa ceva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:47 AM |
|