![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
fortelady - nu pot sa spun cert daca ti-a facut sau nu...mie niciodata nu mi s-a facut la pap si hpv...nu este printre analizele uzuale la ginecologie.
Eu, de exemplu..l-am facut de 2 ori in toamna trecuta(ambele in noiembrie fiindca primul a iesit negativ si am cerut repetarea testului), nu se face gratis...m-a costat 230 RON si a trebuit sa astept 2 saptmanani rezultatul pt ca cei de la Bioclinica nici macar ei nu fac in Timisoara testul ci il trimit in Ungaria. Din cate stiu eu mai toate laboratoarele din tara trimit in afara pentru tipizare. La fel zic si eu....sa mergi si sa-ti intrebi doctorul...Chiar azi am intrebat si aflat ca de ex in Timisoara doar de vreo jumatate de an este available testul acesta. Sper sa iti fie totul ok. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 04:04 AM |
|