![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La topicul despre violenta domestica au existat intrebari: ce putem face? Raspunsul este: TOTUL!
Avem drept de vot. Avem partide politice (unele dintre noi sint poate membre ale vreunui partid politic sau macar simpatizeaza cu vreunul). Ce de e de facut? Trebuie facut ceva la nivel legislativ; atita timp cit nu exista legi dure care sa protejeze persoanele abuzate, noi tot o sa vorbim si-o sa vorbim- iar in timp ce noi vorbim si ne dam cu parerea, alte mii de femei incaseaza pumni si suturi, sint invinetite si li se spune ca nu sint nimic altceva decit gunoaie umane. Avem drept de vot si putem face ceva... ... unde-s multi,puterea creste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... eu, de exemplu, am ceva contacte la un anumit partid politic. Si putem aduna semnaturi si online si in real life, putem cere sa se faca ceva; Ia ginditi-va: daca fiecare dintre noi s-ar apuca sa stringa semnaturi si ar "bombarda" birourile parlamentarilor, daca am trimite comunicate catre presa centrala... cit timp am putea fi ignorate?! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 5-February 08 Member No.: 3,226 ![]() |
am vazut ca autoritatile nu misca niciun deget, am incercat sa vb cu mai toti si toti spun ca "da o sa se rezolve , ca vor vb mai departe", dar cum am iesit pe usa s-a uitat discutia.
Am ajuns la concluzia ca in tara asta trebuie sa ne facem dreptate singuri sa aplicam legea junglei. Va vine sa credeti ca fostul meu sot mi-a zis ca daca pana acum nu i-a facut nimeni nimic, si daca ma mai prinde si ma bate din nou stie ca nu va face nimeni nimic?. Si asa este. Sistemul din Romania este de vina pt tot ce se intampla in vietile noastre. Si daca au murit oameni la revolutie si tot nu s-a facut nimic , ce d-zeu sa mai fac sa mai schimb ceva in tara ca sa nu-mi cresc copilul in asa ceva. Maat, Pentru a va putea canaliza eforturile pe o linie cat de cat corecta - inclusiv din punctul de vedere al unei eventuale initiative legislative - propun sa o contactezi pe doamna Gabriela Cretu care este europarlamentar. Dumneaei are inclusiv blog. Cu un simplu google, il gasesti. Detaliile ei le poti gasi aici : http://www.europarl.europa.eu/members/publ...RO&id=33977 + gabriela.cretu- at -europarl.europa.eu E o tipa super ok si cred ca macar v-ar putea sfatui cum si de unde sa incepeti. Incercati! Eu nu o cunosc foarte bine personal, dar am avut ocazia sa stau de vorba cu ea si e de departe o feminista convinsa. Succes! I-am scris doamnei Gabriela CRETU. Acum sa vedem ce raspuns voi avea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:03 PM |
|