![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,281 ![]() |
Buna fetelor!
Am inceput si eu de 3 saptamani dieta Montignac. Am probleme de sanatate si trebuie sa slabesc 20 kg. Am slabit deja 4 kg si am ajuns la 80. Dupa ce am citit vechia carte a lui MM "Mananc deci slabesc" lucrurile imi erau relativ clare. Dar am intrat pe site-ul oficial si apoi pe forumul acesta si am ametit de tot. Am inteles ca a aparut o editie revizuita si regulile sunt schimbate. Va rog mult, daca are cineva un fisier cu o varianta recenta a cartii, sa mi-o trimita si mie. De asemenea o culegere de retete noi mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat. In ce priveste performantele obtinute dupa 3 saptamani de regim, ele nu sunt f. spectaculoase, mai ales ca stau pe greutatea asta de o saptamana. Cred ca mananc prea mult. Ar trebui sa reduc cantitatile, dar imi este prea foame. Mai ales seara, pt. ca ma culc tarziu. Va sarut si va urez sa reusiti in tot ce v-ati propus. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:45 PM |
|