IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Valentinul meu
Diana.
post Feb 15 2008, 04:02 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Valentine, Valentine, cine te-o mai fi inventat si pe tine? Saracul Valentin! Cata responsabilitate pe umerii lui fragili de Cupidon! Toata lumea ii cere iubire in ziua de 14 februarie. Dar de unde atata iubire? Daca ne-ar da-o pe toata intr-o zi, nu i-ar mai ramane nimic pentru restul zilelor din an.
Eu m-am trezit ieri cu fata la cearsaf. M-am imbracat cu primul lucru ...
Citeste: Valentinul meu
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bia
post Feb 15 2008, 04:45 PM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Cu peripetii Valentine's Day-ul asta.

Eu am iesit cu prietena mea la restaurant, am mancat cate o salata de pui cu telina si am baut Sangria. Apoi acasa la mine, tot amandoua, am baut vin fiert. Eram singurele 2 femei la masa din tot restaurantul. Restul? Numai cupluri. Cred ca e de inteles ce s-a crezut despre noi dupa toata aceasta poveste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Al meu iubit, rectific fost-iubit, n-a dat nicun semn. Al ei a dat un telefon pe la 19.00 ca vine la ea dupa ce face o baie fierbinte. A ajuns la 2 noaptea cu un buchet de trandafiri. A gasit-o vesela si zambareata, mandra ca s-a distrat si ca a iesit din tipar de Valentine's Day.
In concluzie, eram singurele lesbiene de la restaurant. Asta am dedus noi intr-un final, ca prea se uita toata lumea stramb. Cred ca era amuzant sa vezi doua lesbiene vesele (de la prea multa Sangria). Eh, asta e... N-am avut eu Valentin dar am avut o Valentina mult mai buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

PS: Si eu vroiam pizza dar sunt la dieta. Ce pacat. Lasa ca si salata de pui cu telina e buna. La cata maioneza avea cred ca puteam lua linistita o pizza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th November 2025 - 08:06 PM