![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
Eu le astept pe fete sa combata puternic :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,190 ![]() |
buna fetelor
ei bine, sa stiti ca am tinut cura de varza, pana la sfarsit si nu e asa groaznica. mai ales ca mie imi place supa de varza in general. si am scapat de 5 kg. acum sunt la o dieta facuta de mine. mananc de 3 ori pe zi, la ore fixe. si asa stomacul s-a obisnuit si nu-mi cere mancare decat la orele cand stie ca primeste. mananc foarte multe fructe, legume crude, mananc mancare doar fiarta si doar pestele il mananc fript. si fac multa miscare, in special cu un cerc pentru talie. din ala ca in gimnastica. si printre altele, am facut rost de cartea lui Michel Montignac, "mananc deci exist". in ea am gasit multe sfaturi pe care nu le-am stiut si care ma ajuta in dieta facuta de mine. voi continua cu dieta pana la sfarsitul lui martie, cand e ziua mea si imi fac analizele. eu am ajuns sa cred ca nu e nimic in neregula cu analizele. pur si simplu e vorba de vointa. va mai tin la curent, mai ales ca ma simt bine. mananc, nu ma infometez, dar recunosc ca in felul asta se slabeste mult mai incet. dar am ajuns la zicala: Incet dar sigur. Eu sper din toata inima sa nu mai pun inapoi kg. Si va promit ca nu le mai pun. Vreau sa umblu si eu cu haine faine, chiar daca sunt maritata. Bye |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:57 PM |
|