![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi se pare ca invatamintul romanesc e in cadere libera...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
In prag de noapte apar si eu hop-tzop la subiectul acesta.
Walpurgik unde ai fost cand am dat batalii pe eva vis-a-vis de parerea unor mamici despre dascali? :) Sincer nu stiu unde o sa se ajunga. Eu am la activ experienta trecerii prin sistemul de invatamant superior de stat si cel particular.Am terminat un colegiu la stat si mi-am continuat studiile la o facultate particulara. Diferentele...enorme.Veneam de la Politehnica unde examene erau examene si am tratat cu aceeasi atitudine si examenele de la facultate.Noii colegi se distrau cand ma vedeau atat de preocupata.Socul final a venit la licenta cand dupa ce am invatat ca o nebuna constat ca de fapt se copia iar notele au fost date in functie de simpatiile sau antipatiile unor profesori. Am ales sa fac si un master pt ca mi-am dorit sa aflu mai multe despre publicitate.Am fost nevoita sa aleg sa il fac in cadrul unei facultati particulare pentru ca la stat orarul era haotic si nu imi permiteam sa ajung la cursuri in.Am avut o surpriza placuta prin faptul ca la master chiar se face treaba. Sa nu mai vorbim despre pregatirea psiho-pedagogica a viitorilor asistenti in cadrul sistemului universitar.Sustin cu tarie in continuare faptul ca nu oricine poate preda.Ca pentru dascalie iti trebuie dar si drag de oameni si asta ar trebui sa fie un criteriu de baza in selectia viitorilor dascali. Totul se schimba de la an la an copii si parintii sunt dezorientati.Nici treaba asta legata de capacitate nu mi se pare ok.Copii sunt la cheremul tuturor profesorilor si desi sunt si eu in sistem realizez ca unele din frustrarile ale parintilor au sens. |
|
|
<H2 style="OUTLINE-STYLE: none...May 30 2010, 10:28 AM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:02 AM |
|