![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,281 ![]() |
Va multumesc mult pentru raspunsuri. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Dar asta inseamna ca am multe piedici. Medicamentele pe care le iau ( in general, toate medicamentele) au substanta utila in cantitate f. mica, iar restul este compus din tot felul de chestii mai mult sau mai putin daunatoare, printre care lactoza si amidonul de porumb. Asta este!
Mai am o dilema. Am considerat intotdeauna ca organismul are nevoie de aproape toate substantele pe care hrana ni le poate procura (poate cu exceptia zaharului si a otetului). Chiar de curand rasfoiam o alta carte de nutritie in care se argumenta ca amidonul este o substanta necesara pentru buna functionare a corpului. Teama mea este ca o carenta de un anumit element sa nu produca un dezechilibru. Si ca sa fiu foarte sincera, mi-e o pofta de mamaliguta ... (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Este singurul aliment dintre cele interzise pe care il regret din tot sufletul pentru ca-mi place enorm. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:42 PM |
|