![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tae Bo este un set de exercitii de aerobic creat de Billy Blanks, practicant de tae kwon. Tae Bo este unul dintre primele programe de “ cardio boxing” care s-a bucurat de un succes comercial deosebit.
Programele de exercitii Tae Bo folosesc miscari preluate din artele martiale... Citeste Exercitii de Tae Bo |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Mai fetelor pai eu n-am vazut tae-bo la sali de fitness si mai e ceva eu il am pe fi-miu...si n-am cu cine sa-l las si eu sa ma duc la sala, ca as zbura acolo...credeti-ma!
Di, cand oi veni in Ro, adica peste vreo 3 ani...daca te mai intereseaza Tae-bo, poti sa-ti aduc eu niste dvd-uri. Dar pana atunci poate or sa se poata cumpara online si de la voi. Sa stiti ca am deja 2 zile de cand fac si e ok. Acum mai e si altceva ca eu am facut karate prin liceu si era exact in ritmul asta, asa ca nu sunt chiar tufa, recunosc miscarile. Sper sa ma descurc si fara instructor. Sa vad cat ma tine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:02 PM |
|