![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,281 ![]() |
Am si renuntat la Inka!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Unde-i stiinta nu-i tocmeala! Noroc ca am gasit o cafea fara cofeina bunicica si nu prea scumpa.
Nu prea mai stiu sigur cum stau cu greutatea. Am avut un cantar cu afisaj electronic. care in decurs de 15 minute imi arata 3 greutati diferite. L-am "maritat". Am ramas cu unul mecanic care este si el f. sensibil la denivelarile planseului, si sunt destule. In plus masoara numai kilogramele, nu si diviziunile. Azi dimineata parca se apropiase de 78. Nenorocirea este ca atunci cand, cu mare greutate reusesc si eu sa dau jos 1 kg, ma cuprinde o mare satisfactie care se transforma in euforie si incep sa am abateri disciplinare de la dieta. Mai o tableta de ciocolata, mai un pahar de lapte de soia care contine zahar de trestie ... A doua sau a 3-a zi urmeaza desumflarea. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Dar am comandat un cantar nou. Nu face el calcule de masa grasa si masa musculara, dar este mai bun decat cel pe care l-am avut. Sper sa-l pot procura in cateva zile si atunci va fi momentul adevarului. Sper. Va sarut si va doresc slabire usoara. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 01:12 PM |
|