![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi se pare ca invatamintul romanesc e in cadere libera...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sti unde consider eu ca e marele bai?Uite ca sa devin educatoare de exemplu am facut la psihologie si pedagogie in liceu de mi-au sarit capacele.
Cand am vazut in ce fel se desfasura modulul de psiho-pedagogie din facultate m-am speriat.Cel putin la noi era o fosila de profesor care nu stia cum sa faca sa nu vina la ore. Cred ca ar trebui ca acest modul sa fie foarte riguros organizat.Selectia va fi naturala in cazul asta (scuze pentru exprimare).Daca iti doresti sa ajungi dascal sa trebuiasca sa aloci timp pentru asta si multe ore de practica...Si fosilele la pensie cu ele... Consider ca este necesara si o evaluare psihologica inainte de toate.Altfel ne trezim cu tot felul de tineri frustrati care isi revarsa neimplinirile pe bietii studenti. |
|
|
<H2 style="OUTLINE-STYLE: none...May 30 2010, 10:28 AM
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 05:08 AM |
|