![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hai ca mi-ai facut pofta de placinta cu spanac. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Fructe poti manca atata cate poftesti si iti incap la ghiozdanel. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Multumesc, Fanny, de unda verde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cu toate ca citisem chiar aici pe forum, da zau daca mai stiu unde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa fim atente la cantitatile de fructe, fructoza continuta poate stopa procesul de slabire (si nu se facea referire doar la banane sau pepene sau mango...) eu totusi ma fac ca nu observ aceasta remarca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca o sa imi fac rost de un ghiozdan cit mai mare. Apoi, fetele dragele, totusi... ceva ii suspect acilea... Adica, sa minc io mincare normala, (in seara asta linte cu omleta - nu io am propus-o, pare bizara, da o fost ok) si mi-am umplut farfuria (portie rezon, nevertheless) si nu mor de foame... si sa mai si slabesc? Uah, destept baiat MM asta... (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Fanny, avem reteta de placinta cu spanac conforma? Facem? This post has been edited by Delphina: Mar 20 2008, 11:19 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:40 PM |
|