![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Delphino, bine-ai venit in randurile noastre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Pastele integrale din graul ala speltoid sunt conforme. Faina de soia gasesc numai la Reformhaus. Cea de naut si acolo si la un magazin mare cu produse asiatice. Branza telemea o poti inlocui cu feta, cea mai buna de mancat asa, simpla, pe care-o gasesc aici e Salakis din lapte de oaie. Pentru gatit la cuptor iau de-aia ieftina, e mai cretoasa (ca o creta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), dar se comporta mai bine sub actiune termica. Branza de vaci - Hüttenkäse. Din punct de vedere montignac cele mai bune branzeturi sunt cele mature, sunt cele care contin cel mai putin lactoza. Fructoza vanilata o faci din fructoza si-o pastaie de vanilie. Fructoza se pune intr-un recipient care se poate inchide ermetic, pastaia se taie de-a lungul (maduva se poate folosi la altceva) si pune pastaia la fructoza. Orezul integral se numeste si Naturreis, ar trebui sa se gaseasca la magazinele normale. Am sa-ti fac o lista ce unde gasesti, dar un pic mai tarziu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#3
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Pescarus, ma faci sa ma rosesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) fii serioasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kalua, iti multumesc foarte mult de descilciri si luminari, acilea la mine inca ii groapa cu confuzii. Deci Hütenkäse e pina la urma, chiar voiam sa intreb “o fi Cottage Cheese...”, aia mi se parea cea mai apropiata, si la mutra si la gust, da ma gindeam ca ma fac de minune. No, am nimerit-o. Griu speltoid (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai da, ca rimeaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mersi fain de explicatii, deocamdata nu fac fructoza vanilata, c-o minc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai las, o saptamina, doua, trei... de cumparat mi-am cumparat fructoza, nu stiu de ce, ca n-aveam nevoie, nu pun zahar in nimic. De altfel, de o saptamina nu am mincat absolut nimic dulce si nici nu-mi trebuie, daca ma gindesc bine. Naturreis sigur nu este prin magazine obisnuite,nici salbatic pur –m-as mira sa aflu 100% salbatic – dar trec pe la Reformhaus saptamina viitoare. Ah, in ce priveste lista cu ce unde gasesc... apreciez foarte mult bunavointa ta, si faptul ca vii mereu in intimpinarea intrebarilor noastre (ale mele infantile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Insa ma tem ca nu ma ajuta mult, eu stau in Zurich. Asta am scris-o ca sa nu te apuci sa-ti strici timpul cu lista. Sau no, daca ai o lista cu ce si cum in Zh, scrie-mi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Apoi, io... ce sa va mai povestesc... de la un victorios 53.5 am ajuns , in citeva zile, la un colosal 56... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di ce? Fiinca minc si io in sfirsit, am trecut de la aiureli hipocalorice si mini-portzii la portii normale, si acum sunt in faza de reobisnuire, probabil. Maninc, conform, dar maninc. Ceea ce nu se intimpla inainte, cind imi numaram boabele de orez, cubuletzele de cartofi si onduleurile din spaghete. (Dupa cum se vede, foarte judicioase curele mele) Oricum, eu afectata de astea 2 kile jumate nu prea is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-or trece, cind le-a veni vremea. Numa sa nu uit ca de acum am de slabit 6 kile, nu 3 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De cintarit nu ma mai cintaresc, ca numa ma-nervez. Eu va doresc sarbatori fericite celor care tin Pastile in acest weekend. V-am pupat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:31 PM |
|