![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
O problema a societatii contemporane pare sa fie aceasta, prea mult timp alocat serviciului si prea putin vietii personale.
Acum sa auzim comentarii, care este echilibrul intre aceste doua componente ale vietii de zi cu zi in ceea ce va priveste :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
bah ca mi-am adus aminte. sa va zic un caz tragi comic de femeie de cariera. saraca imi e si mila de ea . individa divortata se apuca ea asa sa fie femeie de afaceri ii merge bine se zbate alae alea. isi face o casa de 1 mil de dolari undeva pe soseaua nordului (pe langa fitze)...ai acum cateva luni la 45 de ani..moare de inima. si lasa si o fata de 14 ani orfana (ca tatal si-a bagat picioarele in ele de multa vreme). stiu ca am vb cu ea. femeia superentuziasta in primavara ca se muta alea alea ..si in septembrie crapa. pe bune de nu tragicomic. da exemplul este de luat in considerare
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 04:38 PM |
|