![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Cozonac crapat
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7428.jpg) Se unesc captele si se roteste (eu l-am rotit doar o data, dar se poate invarti cat de des vreti voi). Se pune intr-o tava unsa cu unt sau acoperita cu hartie de copt si se mai lasa la crescut 20-30 minute (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7429.jpg) Se da la cuptorul preincalzit (190°C) 30-40 minute. Asa arata proaspat scos din cuptor: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7431.jpg) Eu l-am uns pe alocuri cu glazura de lamaie (zahar pudra amestecat cu zeama de lamaie). Si la anul voi pune 300g nuci la umplutura! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:10 PM |
|