![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Vorba de duh - GEORGE COSTANZA (SEINFELD)
Cel mai necinstit lucru, in viata, este modul in care aceasta se termina. Adica, ce vreau sa zic... viata e grea. Si-ti cam ocupa tot timpul. Ce capeti la sfārsitul ei? O moarte. Asta ce-i, un bonus? Eu cred ca ciclul vietii e de-a-ndaratelea. Ar trebui īntāi sa mori, sa te dai la o parte. Apoi sa mergi sa locuiesti īntr-un azil de batrāni. Esti dat afara de acolo pe motiv ca esti prea sanatos, te duci, īti iei pensia, apoi, cānd īncepi sa lucrezi, primesti un ceas de aur īn prima zi de lucru. Muncesti patruzeci de ani pāna cānd devii suficient de tānar ca sa te bucuri de pensionare. Te-apuci de baut, mergi la bairame, si esti gata pentru Liceu. Mergi apoi īn scoala Primara, devii un copil, te joci, n-ai nici o responsabilitate, devii bebelus, apoi si mai mult? īti petreci ultimele noua luni plutind cu toate facilitatile cum ar fi īncalzire centrala, bai, room service, dupa care termini totul īntr-un orgasm!! Amin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:45 PM |
|