![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Precizarea s-a mai facut de nu stiu cite ori in forum. Chiar nu se pot urmari posturile unul cite unul si trasa de mineca fiecare persoana in parte.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Apoi, fetili meli dragi...
io... am plecat de la 53,5 si am ajuns la 57, dupa 2 saptamini de MM aproape corect. Ati mai patit asa? Probabil maninc prea mult... De fapt, problema mea cea mai mare e ca tot timpu tre sa particip la cite ceva. Nu stiu de cind nu am mai mincat singura sa-mi pot vedea de blidu meu... si is mereu chestii restrinse cu personaje imposibile si cu "spatiu de manevra" zero, vorba lu badea Michel. Culmea e ca nu-mi doresc sa maninc, chiar nu am nici un fel de vreri si dorintzuri nestavilite de dat iama in prostii... eu refuz, refuz, refuz, si ma trezesc din nou cu farfuria plina si apoi ma duc la baie sa bocesc de nervi. Eu asa ceva nu am mai vazut... Deja am strins un mini-dictionar de fraze de refuz si de motive si pretexte, asta ca sa nu uit ce am zis data trecuta sau sa tin minte la ce is alergica. Inimaginabil, am jobul ideal, pe care n-am crezut ever ca am sa-l gasesc, nici in cele mai frumoase vise... job la care pur si simplu o sa renunt din cauza acestei privari de libertate de alegere. deja mi-am bookmarkuit saituri cu locuri de munca... Si deja mi-i o lehamite de aceleasi vesnice replici "mais tu vas tomber en pièces, mais maaange, mais tu ne vas pas te priver de çaaa, mais tu es miiince..." Foc stie, de miine incerc sa minc mai putin si sa fac mai mult sport. Oricum ii frustrant. Is foarte trista. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:42 PM |
|