![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 23-March 08 From: cluj Member No.: 3,532 ![]() |
Scuze, n-am vrut sa fac nimic ilegal. Am vazut doar ca au mai cerut si altele si au primit. Daca nu se poate si pentru mine, asta e...
Macar spuneti-mi daca ce am gasit la librarii on-line "Ma hranesc, deci slabesc" din 2000 este varianta buna, ca altceva n-am mai vazut, decat retete. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Kalua, ma-nseninezi, ca intotdeauna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multam. Schimb dara tactica. Am sa (probabil re-)aplic aceasta metoda, desi cred c-am avut-o si pe asta-n catalog, la un moment dat, nici nu mai tin minte. De 8 luni, tot incerc, aplic metode si tactici. E o tzira cam mult. Nu i-am luat in serios niciodata pe oamenii ce-mi zic "ba, nu merge". Aiurea, ba sigur ca merge, intotdeauna exista o solutie, nu-i nimic, daca nu vrea asa, incercam altfel, si altfel. No, de data asta zic eu ca nu merge. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fiindca mai exista si oameni cu care pur si simplu nu te poti intelege. Mi-o mai trecut insa din tristete, amu-s mai bine . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar daca din asta ni s-a traje sfada, asta e. Acuma, redevenid serioasa (cica), regret ce se-ntimpla, fiindca oamenii astia atita ma iubesc si io pe ei, si ei saracii ma vad pirpirie si plapinda, si dragostea trece prin stomac, si asa dragalasi iepurasi de pasti de cioco am primit, si asa mai departe, pentru mine e insa angoasant. Io-amu ma pling, c-asa fac fetele si n-am cui zice, ii mai scriu maica-mii, da cre ca nu m-aude (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca nu ma luati prea in seama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) P.S. intre timp o venit prinzu. Ramequins cu brinza. Oricum, tot cu laudele o sa-ncep. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Delphina: Mar 26 2008, 01:12 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:57 PM |
|