![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
M-AM GANDIT SA MAI SI RADEM UN PIC :D
Un nebun in pielea goala se uita in oglinda si zice: Trebuie sa-mi iau alt cur, asta s-a crapat... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
O femeie se plimba pe strada, cand la un moment dat a fost acostata de un barbat. Barbatul spuse, :
- Trebuie sa ti-o trag chiar acum, aici. O sa arunc 500$ pe trotuar la picioarele tale si in timp ce tu ii ridici, eu ti-o trag pe la spate. Femeia s-a gandit o clipa si i-a spus barbatului sa astepte un minut. A sunat-o pe cea mai buna prietena a ei si i-a spus de toata afacerea. Prietena ei i-a spus ca e OK, cand el arunca banii pe jos ea poate sa ii ridice si sa dispara cu ei inainte ca el sa aiba macar timp sa isi dea jos nadragii. Apoi ii spuse: - Suna-ma inapoi cand esti gata cu toata treaba asta! O ora si jumate mai tirziu, femeia o suna pe prietena ei. - Ce s-a intimplat, de ce suni asa tirziu? Raspunsul veni urgent: - Pentru ca mitocanul ala a avut 500$ in fise de 25. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:57 PM |
|