![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artmiedorsidoare.jpg) Cand suntem raniti, fizic sau psihic, avem tendinta de a ne retrage rapid in cochilie. Nu e ceva controlabil, instincul de autoaparare isi spune cuvantul si la primul semn de durere am fugit. Ne retragem, ne ascundem si, dupa un timp... citeste Mi-e dor si doare
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu personal nu prea zic ce ma doare decat atunci cand nu mai pot suporta! Sunt cam inchisa in mine... Rareori cer ajutor. Cred ca societatea contribuie mult la acest fapt. Si barbatii sufera poate la fel de mult ca noi femeile numai ca ei au fost educati de mici: tu nu ai voie sa plangi, trebuie sa fii puternic, tu trebuie sa tii familia, tu trebuie sa ocrotesti femeia si copilul ei, tu trebuie sa fii mereu lucid, etc. In schimb femeia e educata: sa nu iesi din cuvantul barbatului, sa ia grija de copii, sa faci curat, sa gatesti, sa gestionezi bine veniturile, sa nu pui cariera pe primul loc, etc. De aceea se ajunge la atatea sinucideri sau tentative de sinucidere, boli psihice... Societatea este cruda si nemiloasa, insa nu putem trai singuri. Suntem condamnati daca spunem ca ne doare, suntem luati in ras daca suntem bolnavi si ma intreb eu oare se mai poate trai in deplina fericire undeva? Sau fericirea nu este de fapt un mit?? M-am saturat sa ma incadrez in standarde de orice fel impuse de societate...
Poate am luat-o pe carari cu subiectul asta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 04:15 PM |
|