![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, m-ati bagat in sperieti, unde mai pui c descrierea HPV-ului nu mi-e suficient de clara...dar mai bine sa descriu un pic moticul ingrijorarii mele:
-am rana pe col din sarcina (nu a putu fi tratata in sarcina, sunt sub tratament acum, cica) -testul Pap nu mi-a iesit prea bun dupa sarcina, iara cum trebuie sa ma duc sa-l iau pe al doilea (la ultimul contrl gineco de acum 10 zile, medicul mi-a spus ca pobabil imi iese "Un II"...o sa-l intreb ce-i asta...) -iar ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare dupa descrierea facuta, e ca de ceva timp (aprox 1 an si ceva), in zona genitala si in cea inghinala imi apar ca un fel de cosuri pline cu mizerie si sange in prima faza, apoi numai cu sange, care trec greu, se colecteaza periodic sange din ce in in ce mai pautin, pana la vindecare.imi apar rar, si ma gandeam k apar de la epilat (cele in zona genitala kiar la epilat m-au dus cu gandul, caci ma epilez aproape de tot ). dupa descrierea mea sunara 9caci altfel n-am stiut s-o expun), e vreun motiv de ingrijoarare?si daca e , si daca nu e, unde pot face investigatii despre acest virus?in ce unitate medicala?io's din bucuresti...va multumesc mult... si, daca nu va cer prea mult, daca aveti prin arhiva personala ceva linkuri utile, postati-le va rog... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 03:09 AM |
|