![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Buna fetelor
Problema este urmatoarea. Eu si inca 4 amici am avea 5000 de euro de caciula pt a incepe o afacere. Avand in vedere ca suntem cam in pana de idei (eu unul m-am gandit sa strangem maui mult si sa luam apartament 3 camere pt inchiriat in regim hotelier + masina) ma gandeam ca poate ne ajutati voi. eventual suma poate creste de la 5000 la 7500 de caciula dar nu mai mult pt inceput. Astept sfaturile voastre.....si stiti ce mult va iubesc eu! |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda..nu o sa obtii fonduri nerambursabile pt asa ceva :|
asadar...cimitir zici? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lasand la o parte faptul ca ma ia cu fiori cand ma gandesc, pentru ca hell...trebuie sa iei in considerare faptul ca pt 90% din noi oamenii normali (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cimitirele nu au cum sa fie asociate cu linistea si impacarea si nimeni nu o sa se duca acolo de placere......dar in afara de asta e o idee bunicica. Ma si gandesc la un cimitr asa "de lux" cu un slogan de genul "You're gonna spend more time in your grave than in your Benz, so you'd better make sure it's pimpin'" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Luand acum in considerare aspectele practice : terenul - unde sa fie si cum il obtii? Tu zici intr-o padurice, eu n-am mai fost demult prin Bucale dar banuiesc ca la fel ca si in TM toate terenurile pe zeci de km din jurul Buc sunt deja vandute si se construiesc pe ele diverse case de bastani. Crezi ca vreunul din ei o sa agreeze ideea de casa cu vedere la cimitir? Intamplator eu am apartament chiar langa cimitir si nu e f placut trust me (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asadar, presupunand ca faci rost de bani, ai pile si relatii sa obtii toate autorizarile de care ai nevoie? Ca daca il faci hat la mama naibii pe varfu dealului cum o sa crezi ca vine bunica cu bastonu sa il jeleasca pe bunicu pana acolo? Acum...cofetaria. Lasand la o parte din nou ideile mele preconcepute de persoana care nu agreeaza prajiturile si care are alergie la expresia "Papuse cand te scot si eu la o cofetarie, la o savarina?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...ideea asta nu mi se pare chiar asa de buna. De ce? Pentru ca in TM avem nu una ci mai multe cofetarii de genul si singura lor sursa de venit sunt torturile pentru nunti si botezuri and shit. Sa fim seriosi. Chiar si intr-un oras ca TM cu oameni molcomi si relaxati, cofetariile nu prea au mare trecere. Mai mereu pub-urile afumacioase si intunecoase de langa ele sunt cele mai populate. Pentru orice biznis, in primul rand trebuie sa observi trendurile. Acum exista mania asta cu mancatul sanatos, curele de slabire and shit. Daca ziceai ca iti deschizi o cofetarie cu dulciuri dupa retete Montignac de ex, chiar ma convingeai pentru o clipa. Noah...sunt o scroafa, uite ce am facut din visele tale, nu ma baga in seama (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar am fost fair play, te-am avertizat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:10 AM |
|