![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Buna fetelor
Problema este urmatoarea. Eu si inca 4 amici am avea 5000 de euro de caciula pt a incepe o afacere. Avand in vedere ca suntem cam in pana de idei (eu unul m-am gandit sa strangem maui mult si sa luam apartament 3 camere pt inchiriat in regim hotelier + masina) ma gandeam ca poate ne ajutati voi. eventual suma poate creste de la 5000 la 7500 de caciula dar nu mai mult pt inceput. Astept sfaturile voastre.....si stiti ce mult va iubesc eu! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
nu ma supar bre, mi-a mai desfiintat altcineva visurile astea in 3 minute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am si spus ca sunt mai mult visuri decat idei de afaceri, pentru ca profitul....
kalua, nu e mare branza sa imi fac o firma, oricine poate face asta, problema sunt banii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cat despre cimitirul de animale, nu cumva deja luase zavoranca ideea asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum vreun an si ceva ma mai gandisem eu cu un fost sa imi fac firma de consultanta si sa ii spal prin firma mea niste bani din firma lui, evident cu un comision rezonabil pentru mine, dar am lasat-o balta ca sigur ajungeam la cutite cu ala si se duceau pe apa sambetei afacerile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am vazut insa ca se dau fonduri pentru investitii in agricultura, am terenuri, dar nu m-am gandit insa ce sa fac cu ele, momentan pune bunica porumbi si alte balarii pe ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:25 AM |
|