![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, daca aveti nelamuriri despre Dieta Montignac va stau la dispozitie :-*
Numai sa nu ma intrebati in ce consta, macar o cartea de-a lui Montignac trebuie sa fi citit ;) Nota: Pentru a putea vedea fisierul de Retete Montignac si discutii pe tema alimentelor conforme dietei Montignac disponibile numai pentru membri, trebuie sa aveti cont pe eLady.ro: Pentru inregistrare dati click pe urmatorul link: Inregistrare in forumul eLady.ro:click! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Salut, fetelor!
Mi-am revenit un pic, am 54,5, dupa o sapta de mincat corect, e in ordine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De-acum, pin la 52-50, floare la ureche (cica) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi plec in semi-vacantza, n-o sa am net, asa ca ne revedem peste 2 saptamini. Kalua, am ramas restanta, dar asa putin timp de net am, de nici nu stii. Iti zic repede ca jobul meu nu e atit de spectaculos, sunt un soi de social worker - din intimplare. Spectaculoasa este insa compania pe care o am. O atmosfera si un sistem pe care le credeam demult pierdute, si, in nici un caz, posibil vreodata la indemina mea. Pina acum tot nimeream printre neciopliti si badarani, tot intr-o tensiune si-un bocit o tineam. Dar locul meu de munca de-acum... este printre oameni delicati si atenti, care cintaresc de doua ori inainte sa spuna ceva, e o pace eterna si o atmosfera decontractata si plina de respect. Mergem la teatru, saptamina trecuta am fost impreuna la o expozitie de fotografii “Le vieux Paris”, nu mai zic de tot felul de expozitii, magazine frumoase, vara trecuta am petrecut-o in Ascona, ce mai, ma rasfaaata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa revenim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-am luat lapte de soia. No... blex. Dar ma voi obisnui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macar am gasit natiur, fara zahar si maltzuri si dextrine. Am gasit si taritze de ovaz - in loc de fulgi, au IG 15, in loc de 40. Mi-am facut ieri niste clatite cu legume, din faina de "spelta" de-aia, o iesit o minune! si tot felul de chestii, bucatarie foarte permisiva cu MM asta. In sfirsit, voiam sa spun ca mi-i tot mai simplu sa slalomez printre IGuri si combinatii, si ca Monti rulez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) V-am pupat, la buna reauzire! P.S. mind control, mind control! Ca un facut, m-o lasat in pace - aproape - si nu m-o indopat ca pi giste si n-am avut de luptat chiar asa tare in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Delphina: Apr 2 2008, 10:43 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:36 PM |
|