![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
elle_ni
- se manifesta si prin rani pe col, dar daca ai rana pe col atunci nu inseamna ca e de la HPV. Ar trebui sa faci testul cu acid acetic si lugol(se face la ginecologie) - Testul Pap poate si poate nu da rezultate relevante pt HPV...Deci CII nu zice nimic pt HPV. - hmmm..in ceea ce priveste cosuletele nu pot sa ma pronuntz daca sunt sau nu hpv...La mine semanau tare cu niste negei(iar ca aspect ca si conopida) dar micuti...dar asa arata in ultimul stadiu..la inceput au culoarea pielii, iar apoi usor crem/maronii. Pt astia ar trebui sa consulti un dermatolog... La ginecologie nu ti-au zis nimic de ei? (la o adica eu am fost la proctolog si cretina nu a vazut ca aveam unul langa anus...mi-a zis ca n-am nimic, iar apoi cand prietenul mi-a facut poza sa imi arate si am comparat cu ce era pe net am ramas masca...cretina nu vazuse nimic). Daca imi lasi o adresa de mail cumva...o sa iti trimit cand ajung acasa documentatie stransa de mine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:58 AM |
|