![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artmiedorsidoare.jpg) Cand suntem raniti, fizic sau psihic, avem tendinta de a ne retrage rapid in cochilie. Nu e ceva controlabil, instincul de autoaparare isi spune cuvantul si la primul semn de durere am fugit. Ne retragem, ne ascundem si, dupa un timp... citeste Mi-e dor si doare
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Frumos spus Szi, sunt total de acord cu tine!
Mai ales persoanele care nu au fost invatate sa spuna ca doare, vor tipa intai, apoi cu timpul inveti sa spui la timp ca te doare. E f. important sa spui ca doare, chiar daca persoanei care te-a ranit e f. posibil sa nu priceapa sau sa nu vrea sa priceapa. De la caz la caz, dar oricum ne facem noua insine un mare bine spunandu-ne durerea. Daca o tinem in noi obtinem 2 efecte negative: - asa cum spunea Arinela, acumulezi acea energie negativa, si te trezesti cu nush ce boala...facuta pe sistem nervos, de la stres - se poate intampla ca in poanta aceea cu autobuzul (te calca unul pe picior si nu spui nimic, te calca altul pe picior si iar nu spui nimic, si cand al treilea doar te atinge, ii tipi in ureche ca te doare, si al treilea cam plateste borcanele sparte de ceilalti doi ceea ce nu e chiar fair (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Am fost una dintre cele care am tacut cand a durut...dar acum m-am schimbat, daca doare tip! Si mi-e mai bine, in plus raman langa mine doar oamenii care merita si nu ma ranesc decat din nestiinta si sunt dispusi sa indrepte lucrurile! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 08:57 AM |
|