IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Mi-e dor si doare
Diana.
post Apr 1 2008, 11:12 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artmiedorsidoare.jpg) Cand suntem raniti, fizic sau psihic, avem tendinta de a ne retrage rapid in cochilie. Nu e ceva controlabil, instincul de autoaparare isi spune cuvantul si la primul semn de durere am fugit. Ne retragem, ne ascundem si, dupa un timp... citeste Mi-e dor si doare
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
arinela
post Apr 3 2008, 10:41 PM
Post #2

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

[quote name='3A' date='Apr 3 2008, 12:36 AM' post='157303']

"Am fost una dintre cele care am tacut cand a durut...dar acum m-am schimbat, daca doare tip!
Si mi-e mai bine, in plus raman langa mine doar oamenii care merita si nu ma ranesc decat din nestiinta si sunt dispusi sa indrepte lucrurile!"

3A, cred ca un ton mai ridicat e mai usor de suportat de catre celalalt decat o jignire/insulta.
Iti doresc sa ai in jurul tau doar persoane care "nu te-ar atinge nici cu o floare" (sper ca mai iti mai amintesti aceasta expresie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), desi..... cam rar intalnesti asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .
Dar suntem oameni, suntem supusi greselilor si mai ales avem puterea de a ierta si de a tolera mici/mari abateri, depinde de importanta si insemnatatea celui care ne-a gresit si il vrem totusi aproape.
(IMG:style_emoticons/default/wave.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 08:53 AM