IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Mi-e dor si doare
Diana.
post Apr 1 2008, 11:12 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:http://elady.ro/photos/articole/artmiedorsidoare.jpg) Cand suntem raniti, fizic sau psihic, avem tendinta de a ne retrage rapid in cochilie. Nu e ceva controlabil, instincul de autoaparare isi spune cuvantul si la primul semn de durere am fugit. Ne retragem, ne ascundem si, dupa un timp... citeste Mi-e dor si doare
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
pescarush
post Apr 4 2008, 12:37 AM
Post #2

Musafir

Asa e, te cunosc 3A, si de aceea si suntem prietene. Nu ne jignim gratuit, nu suntem sensibile si nu ne atacam de la orice vorba. Daca ma gandesc, nici macar n-am ridicat tonul vreodata una la cealalta si fiecare stie s-o lase pe cealalta in pace daca are nevoie sa se retraga o perioada, dar si sa dea sfaturi sau s-o traga de urechi cand e cazul.
Ca si 3A, eu urasc tonul ridicat si tipatul, simt ca mi se opreste inima (tot `istorii``), dar de aceea recunosc ca mai ridic si eu tonul cateodata. Ce ma bucura totusi este faptul ca o fac mult mai rar (si incerc sa se intample din ce in ce mai rar) decat o faceam inainte. Nu ma simt eu bine dupa ce strig, daramite celalalt.
Cat despre jigniri, am invatat ca cei care fac asta cu mine (repet, gratuit si intentionat) nu merita respectul meu, de aceea nici nu-mi pasa daca-i ranesc la randul meu. Sa ma ierte Dumnezeu, dar aia cu "intoarce si celalalt obraz" nu prea-mi iese.

This post has been edited by pescarush: Apr 4 2008, 12:40 AM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:05 PM