![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
O problema a societatii contemporane pare sa fie aceasta, prea mult timp alocat serviciului si prea putin vietii personale.
Acum sa auzim comentarii, care este echilibrul intre aceste doua componente ale vietii de zi cu zi in ceea ce va priveste :) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Evident Fahnelle ca trebuie sa existe un echilibru intre toate aspectele vietii in general dar acest echilibru se stabileste in functie de nevoile individuale. Daca eu simt nevoia la un moment dat ca vreau sa ma realizez profesional atunci las orice altceva pe un plan secund sau invers . Pentru ca eu cred in ideea ca daca vrei sa faci un lucru bine atunci trebuie sa i te dedici in totalitate.
E drept ca intr-un final , cand ajungi sa tregi linie , banii si toate acareturile nu valoreaza nimic si cei dragi si linistea sufleteasca sunt tot ce conteaza dar parerea mea e ca there's a time for everything... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 04:27 PM |
|